INTERIOR LIGHTING
FOR A MOUNTAIN RESORT

SWITZERLAND
2015

Taking a deep breath, escaping from the city, combining pleasant with useful - these are the keywords of our concept.
We wanted to create an appropriate atmoshpere in each area of the hotel and thus inducing feelings that nature gives: balance, vitality, tranquility.
The question was: how to bring nature inside the building?
LIGHTING CONCEPT
LOBBY
Winter
Plans and vectors: All project includes active employment of a landscape. Main preferences: recycled lumber & sustainably harvested lumber, solar chimney, mobile sun screens, recycled tile, drought tolerant landscaping.
RESTAURANT
Autumn
CONFERENCE HALL
Winter
POOL & SPA ROOM
Spring & Autumn
GUEST ROOM
All Seasons
Selected areas are presented.

In collaboration with:
Carmela Dagnello, Lkhagvasuren Erdenebileg, Pakamon Panujirutt
Made on
Tilda